Al meer dan 10 jaar ruime ervaring in advies, architectuur en projectmanagement op maat.

Gezien onze focus op de eerstelijns gezondheidszorg in de breedste zin van het woord, richten wij ons altijd op de samenhang tussen het programma van eisen voor het gebouw, duurzaamheid en toekomst bestendige oplossingen, zowel in ruimtelijk opzicht als in exploitatie. We gaan uit van centra waarin patiënten zich veilig en op hun gemak voelen, zorgverleners adequaat en met plezier kunnen werken en alle bedrijfsprocessen worden gefaciliteerd.

Missie

Het bouwen van toekomstbestendige projecten in de eerstelijns gezondheidszorg.

Visie

Door een, gedegen en volledig, full service advies bij elk project komen tot een oplossing op maat. Met een financieel goede onderbouwing en een efficiënt projectmanagement in een korte doorlooptijd komen tot een duurzaam en custom made eindresultaat

BbDW werkt efficiënt, kostenbesparend en klantgericht

Dankzij onze kennis van de markt en de ruime ervaring die we hebben opgedaan bij het bouwen van meer dan 100 gezondheidscentra zijn wij in staat om in een kort tijdsbestek een helder advies te geven. BbDW helpt u bij het vinden van de juiste huisvesting voor uw praktijk of bij het aanpassen daarvan door groei- of juist krimpbehoefte. Met een gedegen haalbaarheidsonderzoek toetsen we de belangrijkste criteria op basis van uw wensen. Met kwaliteit en kostenefficiëntie als basis. De ruimtelijke indeling wordt in een vlekken- of schetsplan opgezet en vertaald naar een investeringsbegroting om zo direct te weten of het project haalbaar is.

Onze creatieve afdeling weet uw ambities te vertalen naar een functioneel gebouw. Maatwerk staat hierbij voorop, zodat een eigen uitstraling wordt gecreëerd. Door onze visie en inlevingsvermogen kunnen we u helpen bij uw keuzes in de ontwerpfase die beeldbepalend zijn voor uw toekomstige huisvesting. In een volgende fase wordt het interieur definitief uitgewerkt en verzorgen we de complete huisstijl en routing door het gebouw. Waarbij de technische kant – zoals bijvoorbeeld bouwvergunningen – ook wordt meegenomen.

We begeleiden u vanaf het eerste initiatief tot de daadwerkelijke opening van uw praktijk. Welke werkwijze we volgen, bepalen we samen. Dit kan traditionele bouwbegeleiding zijn, contractmanagement, risicodragend projectmanagement of design & build. Wij geloven in maatwerk en zorgen ervoor dat uw verwachtingen worden ingelost, processen worden bewaakt en de gestelde doelen worden nagestreefd. We benaderen processen integraal en kunnen door onze expertise de gepaste oplossingen aandragen. Bovendien zijn we op de hoogte van de strenge eisen, zowel in de gezondheidszorg als bij de overheid.