De projectfoto's op onze website geven vaak al een goede impressie, maar hoe ziet er er nu echt allemaal uit van binnen? 

Klik hier en dan nemen we je mee in de dronevlucht door Medisch Centrum Aalst. 

 

Namens de ABN AMRO  

De uitbraak van het coronavirus heeft acute impact op de geldsituatie van veel bedrijven en particulieren. Daarom komt ABN AMRO met een aantal steunmaatregelen om haar klanten zo gezond mogelijk door de crisis te loodsen. Het gaat om maatregelen waardoor bedrijven en hypotheekklanten met betalingsproblemen tijdelijk geen aflossing hoeven te betalen.

Voor meer informatie over deze maatregelen, verwijzen zij u graag naar hun website.

Voor een groep van zo’n 55.000 Commercial Banking-klanten, die een lopend zakelijk krediet hebben tot 2,5 miljoen euro, wordt betaling van rente en aflossing automatisch opgeschort voor 6 maanden. Dit geldt ook voor zakelijke kredieten verstrekt aan medici. Op hun website treft u antwoorden aan op de meest gestelde vragen door medici rondom het coronavirus: https://www.abnamro.nl/nl/prive/speciaal-voor/medici/veelgestelde-vragen-coronavirus.html

Zij adviseren hun klanten om de maatregelen goed te lezen en te bekijken of er voor hen mogelijk automatisch iets wordt ingeregeld of dat zij zich moeten melden voor een regeling.

Een aantal specifieke sectoren wordt acuut hard getroffen door het coronavirus. ABN AMRO onderzoekt of er voor dergelijke sectoren als geheel generieke snel werkende regelingen mogelijk zijn. Zij adviseren hun medische klanten, zoals onder meer mondzorgverleners en fysiotherapeuten, om contact op te nemen met hun relatiemanager als zij verwachten dat deze maatregelen niet toereikend zijn. Zij beoordelen verzoeken individueel en werken aan een oploskader voor de medische relaties welke financieel getroffen zijn door het coronavirus.

Heeft u hierover nog vragen, aarzel dan niet om contact met ABN-AMRO op te nemen.

BuiltbyDeWildt staat 19 september 2020 op de LHV Huisartsendag in Den Haag.

Op deze dag staat Balans in de praktijk van morgen centraal. Dit thema is uitgewerkt in verschillende werelden: De nieuwe dokter, De krachtige dokter en De digitale dokter.

Graag ontmoeten we u bij onze stand in de wereld van 'De nieuwe dokter'!  en/of tijdens één van onze presentaties in het inlooptheater.

In 2018 is BuitbyDeWildt betrokken geweest bij het voortraject van Hospice Parunashia te Sint-Michielsgestel.

Naast het doen van onderzoek naar mogelijke locaties heeft BbDW bouwkundig advies gegeven en met de initiatiefnemers het ontwerp gemaakt voor dit hospice.

Een plek waar men in de laatste levensfase goede zorg kan ontvangen, zie hier het mooie resultaat.

 

Als partner van de LHV was BuiltbyDeWildt afgelopen zaterdag 7 april uiteraard weer vertegenwoordigd op de LHV Huisartsbeurs 2018 die dit jaar het thema had “Gezonde Ambitie”. Tegenover het LHV plein hebben we bestaande nieuwe en vele relaties mogen verwelkomen in onze stand in de Jaarbeurs te Utrecht.

146 img 6636146 img 6635

Jeroen de Wildt en Peter Vlot (vastgoedadviseur bij BbDW) gaven in de ochtend een workshop over het ‘Succesvol ontwikkelen van een gezondheidscentrum’.

146 img 6643

De workshop was vol, mocht u geïnteresseerd zijn in de inhoud van de presentatie, klik dan hier.
Wilt u meer informatie over wat BuiltbyDeWildt (specifiek) voor u/uw situatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Het was in ieder geval weer een interessante en inspirerende dag!
Tot ziens op het LHV-plein in 2020, Team BbDW