20 Jaar BBDW, een moment om stil te staan, kort terug te blikken, maar met name vooruit te kijken. 

Dit doen wij binnenkort tijdens een seminar waar Lucien van Engelen, zorginnovatie-strateeg en werkzaam op het snijvlak van innovatie en strategie, ons meeneemt in de nieuwe ontwikkelingen en trends.

Aansluitend is er een borrel waarbij wij Brabants formeel en informeel combineren met als gedachte; voor de file aanwezig na de file naar huis!

UITNODIGING_VOOR_OP_WEBSITE_TEKST_2023.jpg

Eind 2019 is de omgevingsvergunning afgegeven, in januari 2020 ging de 1e paal de grond in en eind 2020 opende het centrum haar deuren.

Het medisch centrum kent een oppervlakte van ca.1800 m2 bruto vierkante meter over 2 verdiepingen met een sedum (groen) dak en zonnepanelen. In de gevels is zeer duurzaam hout verwerkt. Het pand is 30% duurzamer gemaakt dan wetgeving vereist, door de keuze van isolatiematerialen, maar ook een warmtepomp en LED-verlichting. De stalen constructie is circulair en herbruikbaar bij sloop.

Inmiddels is het centrum al een half jaar geopend en huisvest o.a. huisartsen, apotheek, fysiotherapie, haptoherapie, podologie, logopediste, diëtiste,  jeugdgezondheidszorg GGD, verloskundigen, mondhygiëniste, bloedprikpost, psychologen en orthopedagogen.

Zie hierbij een fraaie impressie van het gebouw en omgeving in vogelvlucht met een drone: 

Op woensdag 16 december heeft Jeroen de Wildt het merendeel van zijn aandelen verkocht. 

Per 2021 is BuiltbyDeWildt met een gelijkwaardige verdeling eigendom van Jeroen de Wildt, Gerrit de Kock, Benno van Bergen en Peter Vlot. Samen zetten zij de schouders onder BbDW!

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Namens de ABN AMRO  

De uitbraak van het coronavirus heeft acute impact op de geldsituatie van veel bedrijven en particulieren. Daarom komt ABN AMRO met een aantal steunmaatregelen om haar klanten zo gezond mogelijk door de crisis te loodsen. Het gaat om maatregelen waardoor bedrijven en hypotheekklanten met betalingsproblemen tijdelijk geen aflossing hoeven te betalen.

Voor meer informatie over deze maatregelen, verwijzen zij u graag naar hun website.

Voor een groep van zo’n 55.000 Commercial Banking-klanten, die een lopend zakelijk krediet hebben tot 2,5 miljoen euro, wordt betaling van rente en aflossing automatisch opgeschort voor 6 maanden. Dit geldt ook voor zakelijke kredieten verstrekt aan medici. Op hun website treft u antwoorden aan op de meest gestelde vragen door medici rondom het coronavirus: https://www.abnamro.nl/nl/prive/speciaal-voor/medici/veelgestelde-vragen-coronavirus.html

Zij adviseren hun klanten om de maatregelen goed te lezen en te bekijken of er voor hen mogelijk automatisch iets wordt ingeregeld of dat zij zich moeten melden voor een regeling.

Een aantal specifieke sectoren wordt acuut hard getroffen door het coronavirus. ABN AMRO onderzoekt of er voor dergelijke sectoren als geheel generieke snel werkende regelingen mogelijk zijn. Zij adviseren hun medische klanten, zoals onder meer mondzorgverleners en fysiotherapeuten, om contact op te nemen met hun relatiemanager als zij verwachten dat deze maatregelen niet toereikend zijn. Zij beoordelen verzoeken individueel en werken aan een oploskader voor de medische relaties welke financieel getroffen zijn door het coronavirus.

Heeft u hierover nog vragen, aarzel dan niet om contact met ABN-AMRO op te nemen.

BuiltbyDeWildt staat 19 september 2020 op de LHV Huisartsendag in Den Haag.

Op deze dag staat Balans in de praktijk van morgen centraal. Dit thema is uitgewerkt in verschillende werelden: De nieuwe dokter, De krachtige dokter en De digitale dokter.

Graag ontmoeten we u bij onze stand in de wereld van 'De nieuwe dokter'!  en/of tijdens één van onze presentaties in het inlooptheater.