Met de huidige technologie van 3D beelden en programmatuur die daar op inspeelt kunnen we onze klanten ‘visueel’ nog beter meenemen.

Een ontwerp of werktekening biedt een goed beeld van de indeling van een ruimte of pand, maar hoe ziet het er nu echt uit na de realisatie? Hoe wordt een ruimte ervaren, is de kamer naar wens ingericht, bevallen de gekozen kleuren en materialen, is er voldoende licht?
Allemaal facetten die enorm belangrijk zijn bij het realiseren van een praktijkruimte/gezondheidscentrum met onze klant(en).

Wij hebben een duidelijk beeld bij de indeling van een pand, het ontwerp en de look & feel, dit is dan ook één van onze expertises. Met de huidige technologie van 3D beelden en programmatuur die daar op inspeelt kunnen we onze klanten daar ‘visueel’ nog beter is meenemen. Door deze ‘impressies’ is het voor hen makkelijk meedenken in de detaillering en uitvoering, dit komt het uiteindelijke resultaat uiteraard ten goede. Een praktijkruimte/gezondheidscentrum op maat en naar wens van de klant.

Wilt u een voorpoefje?
Klik dan eens op een van onderstaande “camera standpunten” in een apotheek.

Entree

Balie

Vichy hoek