15 jaar BuiltbyDeWildt

Nieuwtjes uit 2003;

  • De 2e Kamerverkiezingen na de val van het kabinet Balkenende 1
  • Opening van de Westerscheldetunnel
  • Amerikanen en Britten vallen de Iraakse hoofdstad Bagdad aan, het begin van de Irakoorlog
  • De Franse luchtvaartmaatschappij Air France neemt de KLM over
  • Prinses Catharina-Amalia wordt geboren

Het belangrijkste nieuws voor ons, de oprichting van BbDW op 1 februari 2003!

Terugblikkend op de afgelopen 15 jaar;

Wat is dat snel gegaan en toch ook weer niet. We zijn dankbaar en hebben met veel plezier en aandacht aan al onze projecten gewerkt. We hebben genoten van de weg die we hebben afgelegd, nadat de focus van BuiltbyDeWildt volledig op de eerstelijns gezondheidszorg kwam te liggen. In de afgelopen 15 jaar zijn er meer dan 200 projecten gerealiseerd.

Vandaag vieren we dit succes met ons personeel,  met vanmiddag een training ‘op naar de volgende 15 jaar’ en aansluitend een etentje. 15 jaar BbDW is mede mogelijk gemaakt door onze (trouwe) klanten en partners, wij willen dan ook iedereen bedanken voor de steun, adviezen en het vertrouwen!

Team BuiltbyDeWildt

Al jaren wordt gezocht naar kostenbeheersing in de gezondheidszorg.

Een nieuwe ontwikkeling is de proef om het spreekuur van de huisartsen te verlengen. Positieve resultaten? Dat zeker, maar ook consequenties voor de infrastructuur. 

In 2012 was de oppervlaktenorm voor een praktijk van circa 2350 patiënten rond de 120 m2, vandaag de dag rekenen we al 140 m2 voor een praktijk van circa 2100 patiënten. Moeten we door de ontwikkeling en groei rondom POH in toekomst naar praktijken van 160 m2? Wie zal het zeggen?

Bij BbDW wordt geanticipeerd op de groei van de Eerstelijnszorg en houden nu al rekening met extra ruimte. We helpen de huisarts met onderverhuur van kamers welke in de toekomst voor hun eigen praktijk nodig zijn. Wordt de verlenging van het spreekuur doorgevoerd, dan zijn onze (huidige) projecten in ieder geval voorbereid op de toekomst.

 

Proef VGZ verlengd spreekuur;

https://nos.nl/artikel/2171171-huisarts-wil-meer-dan-10-minuten-dan-vertelt-patient-pas-hele-verhaal.html

We hebben het nu eens zelf ondervonden; een verbouwing is leuk, lastig, rommelig en uiteindelijk heel mooi als het klaar is.

In 2009 zijn wij in het pand aan de Theerestraat 21 getrokken, we moesten toen wel, aangezien we uit onze jas groeide. Nu 8 jaar verder liepen we tegen hetzelfde probleem aan. De afgelopen jaren groeide het bedrijf gestaag door, meer personeel, waardoor we steeds meer ruimtegebrek kregen. De oplossing werd gevonden in het bijtrekken van een vrijgekomen deel van de inpandige buurman en een herindeling van het bestaande kantoor. Dit bood tevens de mogelijkheid de laatste trends op het gebied van bouw en inrichting ik het kantoor te verwerken. Wat rest is een fraaie en prettige werkomgeving met een 'toekomstbestendig' karakter.

   

Op de prachtige 23e etage van het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuidas in Amsterdam was BuiltbyDeWildt afgelopen donderdag 21 september een van de inspirerende sprekers voor een tachtig zorgverleners met het thema “de frisse start van een gezondheidscentrum”. Het was een geslaagde avond, waarbij veel kennis is gedeeld en veel nieuwe inzichten zijn opgedaan! Wilt u de presentatie zien, klik dan hier en wilt u meer informatie over het succesvol realiseren van een gezondheidscentrum neem  dan contact met ons op.

 IMG_3767-300x225.jpg  IMG_3765-300x225.jpg